БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНСКА ХОМЕОПАТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Контактите са актуални. Сайтът е в процес на актуализиране.

Дискусионен клуб „Клинична хомеопатия“- 30.01.2021

Уважаеми колеги,

Българска медицинска хомеопатична организация и Европейска школа по клинична хомеопатия стартират Дискусионен клуб „Клинична хомеопатия“.

Този иновативен онлайн формат цели споделяне на практически опит и подкрепа при решаване на клинични казуси и има амбицията да се провежда регулярно.

Стартираме на 30.01.2021 г.(събота) с една изключително актуална тема: „Остри респираторни инфекции – от баналната „простуда“ до грип и COVID-19 – на какво ни научи практиката“.

Началото на тези иновативни срещи ще положат д-р Петко Загорчев – Завеждащ спешно отделение на МБАЛ Шумен, преподавател на Европейска школа по клинична хомеопатия и председател на УС на БМХО и д-р Антоанета Пандурска – главен асистент в Катедра фармакология на МУ, Плевен и преподавател на Европейска школа по клинична хомеопатия.

Срещата ще протече при следната програма – сутрешен блок от 9:30 до 12:00 ч. с 15 минути почивка от 10:45 до 11:00 ч., който ще бъде воден от д-р Загорчев и д-р Пандурска. След 1 час обедна почивка между 12:00 и 13:00 ч. – микрофонът е ваш.

След 13:00 ч. Ви приканваме да споделите своя опит, да зададете своите въпроси, да представите своите интересни или трудни клинични случаи в рамките на дискутираната тема.

Това е и времето, в което д-р Загорчев и д-р Пандурска ще отговарят на въпросите, постъпили по време на първата част от събитието и обедната почивка.

Приканваме Ви, ако желаете Ваши клинични случаи да бъдат дискутирани в хода на презентацията, да ги изпратите предварително на адрес: info@clinicalhomeopathy.eu

Събитието е безплатно и ще се проведе в платформата zoomПоследвайте линка, за да заявите интерес и ще Ви бъде изпратен линк за включване: https://forms.gle/BSZt58EStejd85pW8

Краен срок за заявяване на участие: петък 29.01., 17.00 часа.

Този уебсайт използва „бисквитки“, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Запознайте се с нашата Политика за Поверителност . Приемам