БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНСКА ХОМЕОПАТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Контактите са актуални. Сайтът е в процес на актуализиране.

Вирусни инфекции. Възможности за интегративно лечение с д-р Петко Загорчев

Председателят на Българска Медицинска Хомеопатична Организация - д-р Петко Загорчев, гостува в предаването "Кардиограма".

Темата на дискусията е " Вирусни инфекции. Възможности за интегративно лечение".

 

Част първа >>> https://eurocom.bg/show/kardiograma/8566

Част втора >>> https://eurocom.bg/show/kardiograma/8567

Част трета >>> https://eurocom.bg/show/kardiograma/8568

 

 

Д-р Петко Загорчев има специалностите: анестезиология и интензивно лечение, токсикология и клинична токсикология, допълнителна квалификация за алергологични и токсикологични клинични пътеки, здравен мениджмънт. С хомеопатия се занимава от 1996 г. след дипломирането си във френската школа по клинична хомеопатия у нас. От 2006 г. е лектор на специализантите по клинична хомеопатия в медицинските университети в София, Пловдив, Плевен и Варна. Д-р Загорчев беше два мандата председател на районната лекарска колегия. Два мандата е председател на Комисията по професионална етика в Българския лекарски съюз. Бил е регионален координатор по органно донорство от 1999 до 2015 г. в МБАЛ-Шумен. Носител е на наградата „Лекар на годината”.

Този уебсайт използва „бисквитки“, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Запознайте се с нашата Политика за Поверителност . Приемам