БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНСКА ХОМЕОПАТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Контактите са актуални. Сайтът е в процес на актуализиране.

Национална практическа среща по клинична хомеопатия на 03-04.10.2020г.

Уважаеми колеги,

Българска медицинска хомеопатична организация, в партньорство с Европейска школа по клинична хомеопатия, организира Национална практическа среща по клинична хомеопатия. Срещата ще се проведе онлайн на 03 и 04.10.2020г. 

Основните теми са: 

  • Covid-19, грип и грипоподобни заболявания – практически опит, консенсус за поведение през предстоящия есенно-зимен период
  • Тревожно-депресивни състояния и нарушения на съня, свързани със социалното дистанциране и страховете в контекста на пандемия.

Приканваме Ви да се включите в събитието с кратко представяне на Ваши клинични казуси. Това ще обогати дискусията и ще подпомогне достигането на консенсус за поведение при тези проблеми. 

В срок до 15 септември 2020 г. можете да изпратите кратко описание на Вашите клинични случаи на имейл адрес: info@clinicalhomeopathy.eu. Научен комитет, сформиран за събитието ще отсее предложенията и ще определи тези казуси, които да бъдат дискутирани по време на националната практическа среща.

Следете нашите сайтове: http://clinicalhomeopathy.eu/ и http://www.bmho.bg/, където на 21 септември 2020 г. ще бъде публикувана подробната програмата на събитието.

Таксата за участие в събитието е 20 лв. за актуалните членове на БМХО и 50 лв. за колегите, които не са членове на БМХО.

Таксата се внася по банков път по следната сметка: 

Име на получателя: БМХО

Име на банката: Първа инвестиционна банка

IBAN: BG58FINV91501214928641

BIC: FINVBGSF

Основание: Национална практическа среща и трите имена на участника.

 

ВАЖНО! Моля изпратете ни електронно съобщение на: info@clinicalhomeopathy.eu. , в което посочете Ваш актуален e-mail адрес, на който в деня преди срещата ще Ви изпратим линк.

Този уебсайт използва „бисквитки“, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Запознайте се с нашата Политика за Поверителност . Приемам