БЪЛГАРСКА МЕДИЦИНСКА ХОМЕОПАТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Контактите са актуални. Сайтът е в процес на актуализиране.

Основен курс - Пловдив
Пловдив - 20.01 - 21.01

Основен курс по клинична хомеопатия, втора година - трети семинар

Първи ден

Особености на хомеопатичния преглед в детска възраст.
Характеристика на най-честите детски чувствителни типове:  Calcarea carbonica, Lycopodium clavatum, Pulsatilla, Natrum muriaticum, Phosphorus, Calcarea phosphoric, Silicea.
Техника на предписване при рецидивиращи инфекции на горните дихателни пътища, болки на растежа, аденоидни вегетации.

Втори ден

Техника на предписване при поведенчески смущения в детската възраст. Тикове. Заекване. Енуреза.
Хомеопатично лечение при хронична уртикария, хроничен ринит, бронхиална астма.

Д-р Кирил Добрев

Д-р Кирил Добрев е републикански консултант по анестезиология и интензивна терапия. Има дългогодишен опит като специалист по анестезиология, реанимация и интензивно лечение. От 1991 г. е асистент-преподавател по анестезиология и спешна медицина в Медицински факултет Ст.Загора, а от 2007г. - главен асистент. Специализирал е във Франция, работил е в Тунис.

Практикува хомеопатия от 2004 г., преподава клинична хомеопатия от 2006 г. От учебната 2006-2007г. под ръководството на доц.Р.Радев въвежда обучението по хомеопатия в Медицински факултет Стара Загора.

Д-р Зорка Угринова

Специалист по обща медицина. Работила като дежурен педиатър в  28-ма ДКЦ – град София и Медицински център "Лора", а в настоящия момент е частно практикуващ лекар в Медицински Център "ФИТОЛЕК", София. Д-р Угринова е преподавател по към Европейска школа по клинична хомеопатия .Редом с хомеопатията в своята лечебна практика д-р Угринова прилага фитотерапия, нутритерапия и други природосъобразни методи на лечение.

Този уебсайт използва „бисквитки“, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Запознайте се с нашата Политика за Поверителност . Приемам